درمان زگیل تناسلی

سلام وقت بخیر زگیل تناسلی داشتم خیلی دکتر رفتم واسه درمان و خوب درمانم نکردم دکترم پول دوست بود و هر سری بد درمان میکرد که هر سری یک میلیون یک‌ میلیون پول بگیره هنوز خارش در قسمت مقعد دارم قسمت واژنمم خارش دارم اما چیزی با چشن دیده نمیشه واکس دوز یکشم زدم. همسرم مبتلا بودن یک سال بعد عروسی گرفتم. پاپ اسمیر دادم منفی بود.. پام‌ اسمیر‌ گفته که اچ پی وی تو خونم نیست یعنی این ویروس تو بدنم نیست؟ باردار بشم مشکل زا نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ازاد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

ویروس اچ پی وی ممکن است در بدن شما غیرفعال شده یاشد. در صورتی که زخم های تناسلی زگیل ندارید، به صورت غیرفعال درآمده است.

 باردار شدن شما مشکلی ایجاد نمیکند، میتوانید باردار بشوید.