لکه بینی و پریود

سلام خسته نباشید یک هفته از پریودیم گذشته و نزدیک چهاروز لکه بینی دارم وقتی از خواب بیدار میشم دو سه لکه میبنم قطع میشه تا دوباره صبح ده ماه اقدام به بارداری کردم و باردار نمیشم تواین ده ماه این سومین باره که اینطور میشم و نزدیک چهل روز طول میکشه سونو و آزمایش پاپ اسمیر دادم همه چی نرماله و آزمایش  بتا هم منفی نزدیک دو ماه دوفاستون مصرف کردم دکتر گفت کافیه خواهش میکنم راهنمایی کنید چکار کنم هم زود باردار شم هم پریودیم منظم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

گاهی لکه بینی و نامنظمی سیکل در افدام به بارداری پیش میاد ولی اگر زیاد بشه باید درمان کرد

درمان هم به صورت دارویی است و باید مراجعه کنید