پايين بودن papp-a در غربالگری

2000 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخير- من غربالگری اول انجام دادم تو سونو هيچ مشكلی نبود - آزمايش هم nt :1.81mm بود همه چي نرمال بود جز:

papp-a:1.48lu/l     mom:0.48

b-hcg:22.90lu/l    mom:0.61

كه دكترم گفتن بايد هفته بعد سونوی آنومالی و اكوكارديوگرافی جنين برم،

ميخواسم بدونم مشكل جديه ؟چون دكترم دقيق بهم اطلاع ندادن، ممنون ميشم راهنمايی كنيد.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اين آزمايشات غربالگری ١ براي اطلاع از احتمال يكسری سندرومها ازجمله سندروم داون( منگوليسم) است نگران نباشيد مهم بالا بودنشان است و طبق گفته ی پزشكتان سونوآنومالی انجام دهيد

تجربه شما

سلام اگر در غربالگری سه ماه اول همه چیز نورمال باشه و فقط سن ۳۸ سال و

  PAPP-A مقدارش از رنج نورمال کمتر باشه چی؟

۲.۸۷ در هفته ۱۲ و ۵ روز

Nt1.44و free bhcg ۵۳.۸۰

دلیل پایین بودن پروتیین پلاسما چیه؟

خیلی نگرانم

ایا باید است نیفتی بدم؟ یا آمنیوسنتز؟

چون من میترسم واقعا