ميومتر در رحم چيست؟

سلام خسته نباشید اکوژنسیته میومتر هتروژن است . این جمله داخل سونوی مامانم بود که ۴۳ سالشه اندازه رحمشم گفتن بزرگتر از حد معموله ۱۰۸ میلی متره و دبری کم و ذرات اکوژن شناور هم در مثانه دیده شده میشه بگید یعنی چی ؟ مهم تر از همه میومتر یعنی چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

گزارش سونوگرافی در کنار علائم مهم می باشند.

اگر ایشان مشکلات قاعدگی ندارند ،این گزارش سونوگرافی مهم نیست