سلام خسته نباشید چند روزی هست بدنم سوزش شدید داره و عفونت شدید و موقع نزدیکی خیلی خیلی درد دارم و غیر از این بدنم از سوزش و درد خیلی میسوزه چکار کنم با شوهرمم دعوا دارم دارم چون از درد زیاد میمیرم و زنده میشم و اون خیلی نزدیکی شو طول میده یک ساعت یا بیشتر و هر چی میگم درد دارم و بدنم داره میسوزه بدنم زخمه کوتاه نمیاد میگه تو دلت این کارو نمیخواد دو ماه ازدواج کردم و دیشب نزدیکی داشتم درد داشتم خیلی شدید و امروز هم خیلی بدنم تیر میکشه و میسوزه اصلا نمیتونم بشینم چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

بایستی توسط متخصص زنان معاینه داخلی گردید تا با استفاده از مشاهده و علائمی که ذکر می کنید درمان مناسب عفونت صورت گیرد، درغیر اینصورت عفونت تشدید پیدا خواهد نمود و درمان آن مشکل می گردد.