لکه بینی وسط سیکل قاعدگی

سلام. ممنون میشم راهنماییم کنین. من معمولا بین دو پریودم حدودا 2 روز الی 3 روز لکه بینی دارم و هرماه هم این اتفاق برام میوفته. کمرم خیلی شله مثلا اگر زیاد پیاده روی کنم یا کارای سنگین انجام بدم حتی ورزش لک میبینم. علتش چیه؟ من خیلی نگرانم برای بچه دار شدن. لطفا راهنمایی کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید در وسط سیکل قاعدگی در زمان تخمک گذاری داشتن لکه بینی جزئی طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.