سلام من ۲۰سالمه؛ از وقتی که ازدواج کردم پریودم همیشه نامنظم هستش رفتم دکتر گفت که هورمون استروژن بالا هست قرص کابرلین داد و گفت هفته یدونه بخورم دیگه آزمایش ندادم ببینم خوبه شده یا نه ؟

بعدش تنبلی تخمدان هم داشتم تخمدان راستم تنبل هست و تخمدان چپ گفت برای بارداری خوبه و دارویی برای تنبلی تخمدانم ندادش فقط قرص دوفاستون داد گفت که از۱۴پریودیم بخورم به مددت سه ماه دوماه خوردم برای سومین ماه سه روز فراموشم شد بخورم بعدش که خوردم تو همون روز پریود شدم که فاصلش با پریود قبلیم ۷ روز بود🤨دیگه نه پریود شدم نه بادار میشم خیلی نگرانم که ناباروم بشم . شش ماه اقدام میکنیم هنوز هیچ خبری نیست. من جاریم و خاله ام هم نابارو هستن امکان هست منم همینطوری بشم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با توضیحاتی که دادید چرا درمانها و پیگیری ها را نصفه کاره رها میکنید؟!!!

لازم است جهت بررسی کامل هورمونی و سونو به متخصص مراجعه کنید و دارو بگیرید.

با وجود پریود نشدن و اختلال هورمونی، اقدام به بارداری نتیجه ای ندارد!