سلام پسرم تقریبا یک ساله و ده ماهشه.... مهد کودک می ره از شش ماهگی. مشکلی که با پسرم دارم اینه که بچه ها رو که می بینه گاز می گیره و موهاشونو می کشه یا اینکه پاشو از فاصله بین حفاظ تخت بیرون می اره و به بچه ها لگد می زنه یا هل می ده بچه ها رو...... به طور مثال با دوچرخش اگه نتونه از جایی رد شه مبلمانی که سر راهشه رو گاز می گیره ی الان تو قسمت شیر خواره مهد کودک هست این معضلی شده برای من که بچه های کوچکتر در اتاقشون هست و هر روز مربی مهد می گه ما تختش و عوض کردیم و دور تر از بچه ها نگهش می داریم و به خاطر رفتارش بیشتر وقتا تو تخت هست و اسباب بازی ها رو اونجا بهش می دیم... لطفا راهنمایی کنید. البته گاز گرفتن و موقع دندون درآوردن باباش دست شو می رفت می شست و می داد که با لثه اش بهش فشار بیار یا همون گاز بگیره اونم که دندون داشت در می آورد فک کنم از اونجا یاد گرفته.وقتی ما رو هم گاز می گیره من دعواش می کنم می گم گاز نه بوس.... و سریع بوس می کنه... ولی یادش نمی ره چکا کنم برای ترک این رفتار بد..... ببخشید خیلی طولانی شد.
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وروزبخیر بنظر میاد شاغل هستید که کودکتون رو از 6ماهگی مهد بردید. کودک شما در اوج وابستگی به شما و نیاز به حضورتون ساعتی از روز رو از شما دور هستش که میتونه باعث این رفتار بشه گاهی هم علت چیز دیگه ای هست مثلا یادگیریی این رفتار از دیگران( اشاره به گازگرفتن دست پدرش و....) از مربیش بپرسید این رفتار درچه شرایطی بیشتر اتفاق میفته ایا وقتی عصبی هست گاز میگیره یا چون بلد نیست با بچه ها بازی کنه برای ایجاد ارتباط هرکاری میکنه؟ اگر با عصبانیت این کار رو میکنه که بیشتر بحث عاطفی مطرح هستش سعی کنید حتما زمان بیشتری رو باهاش باشید حتما وقتی باهم به منزل میاید مدت زمانی رو در آعوش بگیریدش و براش وقت بزارید وبازی کنید. داشتن توپ اسفجی در دستانش وفشار دادنش میتونه آرومش کنه اگر در همه شرایط این رفتار رو داره سعی کنید خیلی در کنار خودتون با گروه همسال باشه مثلا پارک ببریدش تا با بچه ها بازی کنه مدام بچه هار وناز کنید وبگید نازی تو هم ناز کن اگر شما وپدرش رو هم گاز میگیره با حالت صورتتون نشون بدید که دردتون میاد وناراحت میشید بخواید وقتی حالت گاز به خودش میگیره هوا به دهنش ببره و فوت کنه ایام به کام