خسته نباشید . بنده یک بارداری خارج رحمی داشتم ک با کلومیفن و hmg باردار شدم و لوله راستم ترکید و مجبور به عمل شدم موقع عمل دکتر گفت لوله هات پیچ دارن و این علتشه.حالا میخوام بدونم میشه لوله پیچ دارو لاپراسکوپی کرد من چطور باردار شم من ۲۰ سالمه و پریود منظمی دارم. میترسم دوباره اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر قاعدگی های مرتب داريد تا يک سال هفته ای سه بار تماس جنسی داشته باشيد و اگر باردار نشديد بهتر است عكس رنگی از رحم بگيريد  و یا به سراغ ای وی اف برويد.