روده درد در نوزاد ۵۰ روزه

سلام . نوزاد من ۵۰ روزه هست از روز دهم هی روده درد میگیره .وقتی شیر میدم میخوره بعد خوردنش به محضی که به معده اش میرسه دل درد میگیره هی میپیچه به خودش اذیت میشه خیلی تا یک باد خارج میشه .برای دفع هم همین برنامه هست دلم میسوزه براش .راه حلی وجود داره؟ راستش از شیر خودم تغذیه میکنه و شب ها گاهی دوقاشقی شیر خشک براش درست میکنم. پیشاپیش ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام نوزادی که مرتب دل درد داره و بی قراره لازمه بررسی بشه که چه مشکلی داره نباید فوری مارک کولیک و نفخ زده بشه