دور شدن از خدا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام احساس میکنم تازگیا از خدا خیلی دور شدم قبلا همیشه نماز و روزم از ۷ سالگیم میگرفتم الانم نمازمو میخونما اما اون‌ حس همیشگی و‌ن دارم‌ با خدا‌ احساس میکنم دلم هرزه شده خوب من اصلا نه غیبت میکردم نه گوش میدادم الان اما غیبت گوش میدم و گاهی هم‌ بعد ازدواج چون بحث اینا زیاد میشه خودمم غیبت میکنم دروغ اصلا نمیگم خبر چینی هم ۹۹ درصد نمیکنم در کل از خدا دور شدم چیکار کنم مثل قبل نزدیک شم بهش و‌ در نمازام قشنگ فکرم بهش باشه فکرم همه جا هست به غیر نماز‌

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
انسان هرچه بیشتر وارد اجتماع شود، حفظ ایمان برایش سخت‌تر می‌شود. هرجا که جلسه‌ی گناه هست اگر می‌توانید امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کنید. اگر گوش کردند، در جلسه بمانید وگرنه جلسات گناه را ترک کنید.

نماز را اول وقت بخوانید و به تعقیبات نماز اهمیت بدهید. تعقیبات نماز یعنی ذکرها و دعاهایی که بعد از نمازخوانده می‌شوند. از همه بالاتر، تسبیحات حضرت زهراست. حتما بخوانید.
به امام زمان بسیار متوسل بشوید و از ایشان کمک بخواهید.
موفق باشید

تجربه شما

سلام

من قبلا نمازمو میخوندم قرآن و... رو که میخوندم خیلی آرامش میگرفتم و لذت میبردم

خیلی وقتا بود که دعا میکردم یا اجابت میشد یا نه

ولی خب بازم به اینکه خدا حرفامو میشنوه و.. ایمان داشتم

تا اینکه یک مشکل خیلی بد برام پیش اومد

نامزد کردم با یک فردی که فکر میکردم خدا رو قبول داره . با آبروم بازی کرد

خیلی نذر کردم دعا کردم توسل کردم . ولی هیچی

جوابمو نداد که نداد. الان خیلی ازش دلگیرم

منی که قبلا به مادرم کوچکترین بی احترامی نمیکردم الان به حدی عصبی شدم که ..😭😭😭😭

باشه قبول اصلا من بد . خدایی که من این همه بهش اعتماد داشتم چرا اونم حرفمو نشنید

چرا خدام اونو به من ترجیح داد

ولی با این حال

من نمیخوام خدا رو از دست بدم

نماز و اینا رو میخونم ولی فقط خوندنه

حسی ندارم دلگیرم حس میکنم دورم ازش منو نمیخواد

نا امیدم از زندگی ..

انگار نمیشنوه صدامو

نمیخوام از خدا دور باشم چیکار کنم ؟؟؟؟😭😭😭