سردی همسر در روابط عاطفی

سلام خسته نباشید همسرم اوایل نامزدی بیش از اندازه بهم محبت میکرد اما مادرش هی میگف در این طایفه تو کلا اینطوری هستی و‌ زیاد به زن بها نده و فلان آخه همشون به زن بی احترامی میکنن اما همسرم حتی چایی هم جلوم میذاشت منم از اول همه نوع احترامی بهشون کردم منتها جز بی احترامی ندیدم تو روم چیزی نمیگن منتها تو همه زمینه ها دخالت میکنن انقد تو جمع بهش گفتن زن ذلیلی دیگه نه مثل قبل تو جمع بهم احترام میذاره نه ابراز‌ علاقه میکنه از لحاظ جنسی هم سرد شده من خودم رفته رفته به حدی سرد میشم که دیگه حوصله درست کردن رابطم ندارم‌ اون‌ خودش‌ قلب خیلی‌ مهربونی داره اما خوب تازگیا بی احترامیم میکنه به من و از روز آشناییمون تا الان که دو ساله  یک کلمه هم با من حرف نمیزنه احساس میکنم نمیشناسمش باورم نداره خیلی درونگراست چیکار‌ کنم واسم عین اولا وقت‌ بزاره و‌ بهم توجه کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و راجع به تمامی اين مسائل و انتظاراتتان  صحبت كنيد اينكه چقدر اين تغيير رفتار و سردی عاطفی و جنسی شما را آزار ميدهد اين كه شما عنوان ميكنيد كه سرد شده ايد درست نيست بالاخره يكی بايد شروع كند تا ارتباط را مجدد درست كند رابطه تان را با همسرتان نزديک تر كنيد زمان بيشتری را برای هم بگذاريد و با شگرد های زنانه ارتباطتان را بهبود بخشيد .

بهتر است بين خودتان مرزها را مشخص كنيد و اجازه ندهيد هيچ كس بخواهد در زندگيتان دخالت كند يا روابط تان را تحت تاثير بگذارد .