سرد مزاجی شوهرم

سلام دوستان خوشحالم که شما رو پیدا کردم‌. مشکل من سرد مزاجی شوهرم هست از دوران نامردی تا الان که یه دختر دو ساله دارم تا من نخوام سمتم نمیاد هر وقتم بهش میگم چرا باهام سردی دلیلهای غیرموجهی میاره. جدیدا هم پیش منو دخترم نمیخوابه اومده تو هال میخوابه میگه تو اتاق خوابهای بد میبینم. به نظر شما چه چیزی میتونم بدم بخوره تا گرم مزاج بشه.خیلی ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مواد غذایی که طبع گرم دارند مانند خرما ،عسل ، آجیل و... می تواند کمک کننده باشد اما با توجه به شرح حال ذکر شده باید حتما به درمانگر روابط زناشویی  نیز مراجعه نمایید تا مشکل همسر شما بررسی شود موفق باشید