با سلام

من در هفته 5 بارداری هستم و در سونوی واژینال ساک حاملگی در گوشه سمت راست رحم تشخیص داده شد و دکتر مشکوک به خارج از رحم بود و تجدید سونو رو 3 روز دیگه تجویز کرده تا در صورت منتفی شدن خارج از رحم بارداری تحت نظر داشته باشم؟ آیا امکان جابه جایی ساک در حد نرمال وجود داره؟ یا با بزرگ شده ساک اندازه گیری دقیق تره؟ در غیر این صورت تا چند هفتگی برای سقط  دارو درمانی جواب میده ؟ در ضمن من هپارینی هستم و دکتر تا نتیجه قطعی خواسته داروهام رو استفاده کنم رقت خون برای سقط مشکلی ایجاد نمیکنه؟ با توجه به اینکه من 2 سال پیش حاملگی داخل لوله داشتم و متوتروکساید گرفتم و به علت بالا رفتن آنزیم های کبدی دارو مصرف کردم باز میتونم از درمان دارویی استفاده کنم؟

ممنون که ب همش جواب میدید

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام بايستی صبر كنيد تانتيجه ادامه بررسی، فعلا برای قضاوت زود است، درصورت حاملگی خارج رحم و كوچک بودن ساک زير٣ سانتی متر ميتوان ازمتوتروكسات بهره جست