دو ساله عروسی کردم طی این دو سال هر دو سه ماه یکبار ازش خیانت چت کردن با زن های دیگه و گوشی پنهانی و همه چیز دیدم بهش گفتم همش هاشا کرد و گفت من دیونتم. تا مدرک رو کردم و منو گذاشت خونه بابام اومدن بزرگترا حلش کردن و عذر خواهیم کرد

این اتفاق مال سه ماه پیش

یک دوست داره که از اول من به خانوادش گفتم این خانم دوستش از من خوشش نمیاد منم از اون خوشم نمیاد چون همش با من در فاز اخم و با شوهرم تو فاز خنده، به خانوادش گفتم من از رفت و آمد با این خوشم نمیاد شما میخواین باهاشون رفت و آمد کنید خونتون جداست منم خونم جدا

مادرشوهرم از قصد من میچزونه دیشب زنگ زده به شوهرم میگه دوستت با زنش میخوان بیاد عید دیدنی خونمون تو هم بیا منم گفتم نمیخوام چشمم تو چشم این زنک بیفته گفت خب تو رو میزارم خونه بابات خودم میرم گفتم دوست ندارم تو هم با اون هم کلام بشی تو که دیدی این زنه با من چه رفتاری داره و تو تلگرام منو بلاک کرد بدونه این که من کاری کنم پس این با من مشکل داره

زنگ زد به مادرش و گفت نمیام دوباره مادرشوهرم زنگ زد گفت نون بگیر و برام بیار از شوهرمم که من میخوام برم مادرمو ببینم گفتم به شرطی که اینا اونجا نباشن و اگر هم من اینو دیدم بهش سلام نمیکنم

دم در بهم برخورد کردیم منم قبل اینکه به من برسه راهمو کشیدمو اومدم شوهرم بعد ۵ دقیقه زنگ زد و سر فحش ناموس بهم کشید و گفت کجایی دیشب یه عالمه جر و بحث کرد و منو گذاشت خونه بابام که بیاد دنبالم فردا چون خودش شبا میره سر کار

چون پدرشوهرم از این ماجرای دعوا مطلع شده بود

زنگ زدمو گفتم خانومت تو زندگیم همش آتیش میندازه شوهرم همون موقع پشت خطیم شد

از یک طرفم زنگ زد و با داد به مامانم گفت من زنمو به عنوان قهر نیاوردم خونه شما ببین دخترت چشه

حالا چون پشت خطی من شده و من بهش زنگ نزدم برام پیغام داده که تا زنگ نزنه نمیام دنبالش

تو رو خدا زندگیم داره میپاشه

از یک طرفم من میگم به خاطر یک زنگ نیومد دنبالم پدر مادرمم میگن چون خودش تو رو اومده گذاشته اینجا باید خودش بیاد دنبالت اگر هم که اقدام نکرد بعد یک هفته برو دادگاه

چون اکثر وقتا که دعوامون میشه منو میاد میزاره دم خونه بابام و بدن مادر و پدر منو میلرزونه تو رو خدا دعا کنید چه خاکی ب رسرم بریزم الکی زندگیم داره میپاشه

بخاطر یک زن...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ----- وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

ميدانم در شرايط سختی قرار گرفته ايد و ناراحتی شما را درک ميكنم .شما و همسرتان هرگز به آن دليلی كه خيال ميكنيد دعوا نميكنيد و دعواهای شما علت ديگری دارد .شما و به خصوص همسرتان درک متقابلی كه به آن نياز داريد دريافت نميكنيد و ميان شما فاصله و جدايی اقتاده است احساسات سركوب شده قديمی  (با توجه به مسائلی كه عنوان كردی مانند  :خيانت ،...) ناراحتی و عصبانيتی كه قبل رخ داده زنده ميشود و موقعيت فعلی پيش آمده ،برای شما درشت نمايی ميكند و اغلب ناراحت كننده تر از آنچه هست ،جلوه گر ميشود .مسئله اينجاست كه بر خلاف آنچه خيال ميكنيد هرگز بر سر آن موضوع ظاهری (خانم دوست همسرتان )دعوا نميكنيد ،شما به اين دليل دعوا ميكنيد كه مدتی است ناديده گرفته شده ايد.لازم است برای آرام كردن اوضاع در زمان و مكان مناسبی با همسرتان قرار بگذاريد و با هم گفتگو كنيد ،به جای قهر و دعوا به عنوان يک فرد بالغ وارد شويد،قهر رفتاری ناكار آمد است و برای مدت زمان محدود شخص را به هدفش ميرساند .چون سرانجام طرف مقابل در برابر اين رفتار می ايستد و ديگر باج نميدهد .زوجين بايد مهارت های ارتباط موثر را ياد بگيرند  تا حتی در سخت ترين شرايط  هم به هم فرصت دهند. برای آرام كردن اوضاع خواسته های خود و همسرتان را بشناسيد و بدانيد از چه چيزهايی ناراحت ميشويد ،به آنها احترام بگذاريد تا مسائل كوچک جايگزين آنها نشوند .برای داشتن يک رابطه سالم و رضايت بخش گفت و گو لازم است .نبايد به اين مساله بی اهميت باشيد .چرا كه با حرف زدن بسياری از مشكلات و سوء تفاهم ها برطرف ميشود .كليد موفقيت در روابط زناشويی بيان عواطف و احساسات واقعی و شفاف خود و به زبان آوردن آنهاست .شما به دليل عدم آگاهی از نحوه صحيح برخورد با مسائل عاطفی و زناشويی بين خودتان دچار مشكل شده ايد.داشتن مهارت های ارتباطی قوی يكی از عوامل موثر در كنار هم ماندن زوج هاست . در اين مسير از كمک يك مشاوربهره مند شويد تا علت را كاملا ريشه يابی كند و ابراز صحيح احساسات و مهارتهای ارتباطی را به شما و همسرتان بياموزند .

                   شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻