اسهال نوزاد 13 ماهه

با سلام نوزاد ۱۳ماه ای دارم که از شیرمادر تغذیه می‌کنه یک هفته ای میشه بهش به عنوان کمکی شیر خشک نان دادم ولی امروز اسهال گرفته آیا این اسهال از شیرخشک یا از درآوردن دندون یک دندون پایین داره یکی بالا.ممنون میشم جواب بدین.؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
علل مختلفی می تواند داشته باشد. شما شیردهی و تغذیه کودک ادامه دهید و آب نیز بدهید که بدن کودک کم آب نشود. در صورت تداوم و اسهال بیش ازحد،و یا همراه شدن با علائمی مثل  بی حالی و تب و استفراغ به پزشک مراجعه کنید.
کته با ماست پروبیوتیک، میوه هایی مثل موز و سیب پوست گرفته هم می توانید بدهید.