علت سقط مکرر جنین

سلام خسته نباشيد دوستم ٣٥سالشونه زمانی كه بچه اولشون ٦ماهه بودن مجدد باردار شدن و جنين را به طور عمدی سقط كردن مجدد بعد ٣سال حامله شدن که اين بار بچه شون در سن سه ماهگی از دست دادن بعد از يكسال بعد از سقط دوم که باردار شدن بازم بچه را در سه ماه و نيمگی از دست دادن ميخواستن بدونن دليلش چيه ؟ آيا امكان حاملگی سالم براشون وجود داره؟ و اينكه بعد چند ماه دوباره ميتونن اقدام به بارداری كنن؟

ممنون از پاسخگوييتون

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام با توجه به اينكه ايشون ٣٥ سالشونه و علتهای سقط مكرر گوناگونه حتما حضوری تشريف بيارن