سلام وقت بخیر

من ۲ سال و نیمه که ازدوج کردم من و همسرم ۲۸ سال سن داریم و کاملا به هم علاقه داریم و هیچ مشکل دیگه ای نداریم.

من تو رابطه برای شوهرم هیچی کم نمیذارم حتی بیشتر کارهایی میکنم که همسرم نهایت لذت رو ببره،نظافتم رو رعایت میکنم،لباسای تحریک آمیز طرح های مختلف میپوشم که براش تکراری نشم.اکثر وقتا من پیش قدم میشم. اینم بگم که تو این چند سال من هیچوقت ارضا نشدم. ولی اصلا نشون نمیدم که همسرم غرورش جریحه دار نشه.

ولی اون کاملا برعکس هست،خیلی کم پیش قدم میشن، فقط هم یک نوع پوزیشن دارن در رابطه و مثلا وقتی من میگم لباستو کامل در بیار من حس خیلی خوبی بهم دست میده اون میگه حوصله ندارم و ادامه میده،یا اینکه خیلی دیر تا اینکه خودم بگم اصلاح میکنه،یا اینکه موقع رابطه هیچ صدا و هیچ حرف های تحریک آمیز و تعریف و تمجیدی ازم نداره،یا اصلا صدای لذت بردنشم نمیشنوم کاملا سکوت داره تا زمانی که ارضا بشه و بلافاصله میخوابه،یا اینکه وقتی میگم دلم میخواد اینکارو برام انجام بدی سریع میگه بدم میاد،یا وقتی من پیش قدم میشم (ببخشید رک میگم) میگم دلم میخواد بدنتو رو تنم حس کنم اونم کاملا بی حس میگه من نمیتونم خسته ام تو کار خودتو بکن. ولی من هیچ وقت دست نکشیدم که یک وقت اون ازم دور نشه یا احساس کمبود کنه،چون واقعا عاشق همسرمم و اونم همینطور، همه ترسمم اینه که یک وقت احساس کمبود کنه منو ول کنه بره با کس دیگه.

در روزمرگیمون هیچ مشکلی با هم نداریم کاملا احساسی و عاشقانه هستیم حتی تا حالا هیچ دعوا یا بحثی نداشتیم، ولی رابطه جنسیش اصلا برام خوشایند نیست.کاملا سرد و بی احساسه،اصلا معاشقه قبل رابطه نداره مستقیم میره اصل مطلب و تمام و بعدشم خواب. وقتی هم میگم اینکارا رو بکن من دوست دارم یا میگه حوصله ندارم یا میگه خوشم نمیاد همین.

شما راهنمایی کنین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
۱- از یک متخصص غدد مشاوره پزشکی بگیرید تا هورمونهای جنسی ایشان چک شوند.
۲- پیش قدم شدن بیش از حد شما و درخواستهای کلامی اتان اثر معکوس بر میلی جنسی وی می تواند داشته باشد و ایشان کمتر به رابطه جنسی رغبتی نشان ندهند.
۳- اگر پزشک غدد تایید کردند که ایشان هیچ مشکل غددی و هورمونی ندارند باید حضورا به همراه شما مراجعه فرمایند.
موفق باشید.

تجربه شما

کتاب 5 زبان عشق رو حتما بخونید اینترنت جستجو کنید پیدا میشه تست از آقاتون بگیرید تا مشخص شه زبون عشقش چیه

اون بیشتر به تعریف و تمجید نیاز داره تا روحیاتش نسبت به شما بهتر شه

شغل شوهرتون رو نفرمودین ؟

سعی کنین شغل سبکتر با زمان کمتر داشته باشه