بارداری با وجود آزمایش منفی خون

سلام خسته نباشین . دوره های من با مصرف دوفاستون و متفورمین ۳۰ روزه بودن. این ماه مصرف نکردم داروها رو قبل مصرف دارو سیکل هام ۴۰ روز بودن  و من مبنا سیکلم رو ۴۰ روز گرفتم. روز ۳۸ و ۳۹ بی بی چکم  از دو مارک مختلف هاله انداختن. ولی روز ۴۰ آزمایش بارداریم منفی شد. امروز ۴۵ سیکلم ولی پریود نشدم و بی بی چک زدم بازم هاله دار شد. چقدر احتمال داره باردار باشم؟ مجددا کی برم آزمایش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نتیجه آزمایش بارداری ۵ تا ۷ روز بعد از تأخیر در موعد قاعدگی کاملا قابل اطمینان هست