آزواسپرمی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 105 بازدید 1 تبادل تجربه

همسرم آزواسپرم هستش از بیضه بیوپسی انجام دادن اسپرم وجودداره و دوبارivfا نجام دادیم منفی شده ....

امکان داره با تغذیه و دارو گیاهی مشکلش حل بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
با توجه به شدت مشکلشون، چاره ای جز تکرار نمونه برداری و انجام IVF  ندارید.
بقیه موارد کمکی نمیکند و وقت و هزینه تون رو بی دلیل از دست خواهید داد.

تجربه شما

واریکوسل داشت عمل کرد الان ۱۰ماه میشه ولی تغییر نکرده ممکنه به مرور بهتر بشه؟