سلام . من بعد از تولد پسرم استرسهای فراونی رو گذروندم و بعد از سزارین عمل کیسه صفرا کردم . پسرم چهار ماهشه .

یه هفته پیش متوجه شدم یکی از آشناهای همسرم ام اس داره و من هم بعد از سرچ تو اینترنت احساس میکنم گاهی پاهام وگاهی دستام گزگز میکنه .

فوق العاده استرس دارم . احساس افسردگی دارم و از زندگی لذت نمیبرم .

حالا نظر شما چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام متاسفانه امروزه خیلی افراد مثل شما با سرچ در اینترنت و فهمیدن علایم بعضی بیماری ها شروع به جستجوی آن علایم در خود می کنند و تاثیرات منفی زیادی در روحیه افراد دارد. گزگز در سر و پا  نیز که فقط یکی از علایم ام اس است و علایم همراهی دیگری دارد در اختلالات دیگر نیز ممکن است اتفاق بیفتد. اگر این مسئله اینقدر روی زندگی شما تاثیر منفی گذاشته و عملکرد شمارا مختل کرده است جهت اطمینان از وضعیت سلامتی خود میتوانید به پزشک مراجعه کنید اما به شرطی که پس از اطمینان این موضوع را از ذهن خود حذف کنید و گرنه آسیب های روحی زیادی به شما میزند