عدم تطبیق سونو با سن بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 132 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من ۳۱ ساله هستم و ۴بار سقط داشتم تمام آزمایشات لازم رو دادیم مشکلی نبوده این بارداری ۵ هست امروز رفتم صدای قلب رو شنیدم خداروشکر، ولی یک مشکلی هست، من طبق آخرین پریود الان باید ۸ هفته تمام باشم ولی امروز توی سونو گفت ۶ هفته ۲ روز نگران شدم آیا مشکلی وجود داره یا جنین درست رشد نکرده؟ اگر میشه توضیح بدید برام لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هفته های ابتدایی اختلاف سن حاملگی ممکنه در سونوگرافی دیده بشه و به تدریج از هفته ۱۱به بعد سونوگرافی سن بارداری دقیق رو نشون میده

تجربه شما

سلام. بنده ۱ بار سقط داشتم ۳۰ سالمه.

۳ ماه بود ۲ روز فقط پریود میشدم. طب سنتی بهم گفت کیست..دارو داد دفع شد.کیست بود.این ماه اقدام کردم..هم تنظیم شدم هم دفع کیست..

اما امکان بارداری من هست یا نه