از دست دادن فرزند جدید و ناراحتی پسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام پسری چهارساله دارم که با ورود نی نی جدید خیلی خوشحال بود متاسفانه من بچم را از دست دادم بعد از حدود بیست روز الان پسرم بی تابی میکنه هر جا بچه کوچک میبینه میگه بگم رفت آسمون رفت زیر زمین هر چی باور نمی کنه میگه برو بیارش خصوصا که تو خانواده شوهرم هم بچه زیاد هست خیلی عصبی شده حتی تو برنامه کودک هم ببینه میگه راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
 برای شما عزيز طلب صبر و آرامش دارم، مطمئنا شما تحت فشارو استرس زيادی هستيد و حالا با ناآرامی پسرتان هم استرس بيشتری را تكمل می نماييد.
پيشنهاد ميكنم فرزندتان را در محيط های همسالان خودش قرار دهيد تا در كنار دوستان همسن خود زمانی را برای بازی و تخليه هيجانی خود پيدا كند  و همچنين زمانهايی را كنار شما به گل بازی، خمير بازی و مانند اينها بگذراند تا بتواند آرامش بيشتری را تجربه كند و نكته مهم اينكه کودک می تواند احساسات خود را در بازی های خلاقانه ای مانند نقاشی بیان کند .
و در آخر اينكه باید مرگ را با کلمات ساده، روان و در حد فهم او توضیح دهید.

تجربه شما

ممنونم

خیلی ممنونم سپاس