مهد رفتن دختر دو ساله

33 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من شاغلم دخترم 2 سال و سه ماهش است مادرم از دخترم نگهداری میکنه به نظر شما هفته ای سه روز صبح تا ظهر مهد بره براش لازمه یا نه در این سه روز برنامه هایی مثل آموزش زبان انگلیسی با شعر باله و موسیقی های کودکانه با شعر و نقاشی و بازی دارن لازمه که بگم خودش علاقه زیادی به رفتن داره

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
معمولا سن مهدكودک رفتن را از سه سال به بعد توصيه می نمايند و بيشتر هم جنبه تفريحی دارد نه آموزشی ، اما از آنجايی كه دلبند شما علاقه به مهد دارد توصيه ميكنم تا از كلاسهايی كه شما هم ميتوانيد حضور داشته باشيد و همراهيش نماييد مانند كلاسهای مادر و كودک شروع نماييد تا ابتدا  امنيت پيدا نمايد و بعد جذب محيط جديد شود.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون