سلام ۶ ساله با کسی دوستم

مهربونه همه کار برام انجام میده اهل مشورته بهم محبت میکنه تحمل ناراحتیمو نداره

هرکار کنه هرجا بره بهم میگه

مامانی و سوسول نیست

پاک، صادقه اهل خیانت و دختر بازی و رفیق بازی و سیگار و دودی هم نیست

یه داداش کوچیک داره و مادر پدرش کارمندن

دانشجو هست تازه برای کار تلاش میکنه

اما من خیلی میترسم از زندگی

زندگی خیلی سخته

و دلم قرص نمیشه من دلم میخواد خوشبخت بشم

این ویژگیا برای ازدواج کافیه؟

۶ سال با همیم با هم تا حالا مشکل خاصی نداشتیم

فقط اختلاف نظر و بحث معمولی بوده

من ۲۵ سالمه و ایشون ۲۸

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
مرسی که نی نی سایت رو انتخاب کردید.
ازدواج سه مرحله ی مهم داره اول علاقه ی حداقلی، دوم شناخت و سوم عشق و ازدواج. مرحله ی دوم از اهمیت ویژه ای برخورداره. توی این مرحله ست که باید ویژگی های اخلاقی، شخصیتی، اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی، رسم و رسوم و سنتها و .... رو شناسایی کنید. تفاوت های زیاد در این زمینه ها میتونه زمینه ساز مشکلات آینده باشه. تفاوت های معقول و معمول رو بپذیرید و ببینید چقدر می تونید تفاوتهارو به تفاهم تبدیل کنید.
مهمه که آمادگی خودتون و طرف مقابلتون رو برای شروع یک زندگی مشترک بسنجید و بعد از شناسایی تضادها و اشتراکات تصمیم منطقی برای شروع زندگی بگیرید. یادتون باشه برای یک انتخاب درست شناخت مقدم بر عشق است. عیب های همدیگه رو قبل از ازدواج ببینید و درصورتی که اونهارو پذیرفتید بعد از ازدواج چشمتون رو روی اونها ببندید. سعی کنید ملاکهاتون رو در فرد مقابل بسنجید و ببینید چقدر از ملاکهای شما برای ازدواج رو دارن. در مورد مسایل مالی، جشن عروسی، بچه دار شدن، محل زندگی و هر آنچه براتون مهمه صحبت کنید و ابهامی در این موارد نگذارید و در نهایت مشاوره ی پیش از ازدواج خیلی میتونه کمک کننده باشه.
این موارد رو در مورد رابطتتون بسنجید و صادقانه به آنها پاسخ دهید.
شاد و پیروز باشید.