سلام وقت بخیر

من یه پسر ۳ ساله دارم که خیلی انرژی زیادی داره از زمانی که از خواب بیدار میشه تا وقتی که به رختخواب بره دائم در حال دویدن‌ و خرابکاری هستش.با اینکه کلی اسباب بازی داره ولی هر کدومشون سریع دلش رک میزنه. علاقه ای به نقاشی و کارتون نداره.

اصلا نشستن رو دوست نداره حتی موقع غذا خوردن. سعی میکنم بیرون ببرمش تا خسته بشه. ولی هیچ فایده نداره. هر چیزی رو که میگم خطرداره دست نزن ولی بازم کار خودش رو انجام میده. از هیچی نمیترسه.

وقتی جایی میریم که نا آشنا هست خیلی سریع با همه صمیمی میشه و این موضوع نگرانم میکنه.

میخواستم بدونم چجوری باید باهاش رفتار کنم در ضمن دختر یک سال و نیمه هم دارم.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام.
مواردی که ذکر کردید، به نفع تشخیص بیش فعالیه. انرژی زیاد، عدم احساس خطر، عدم انجام بازی های نشستنی و ...
عدم علاقه به کارتون و نقاشی به این دلیله که نمیتونه مدتی رو بشینه و توجه و تمرکز کنه.
اما این نکته رو درنظر بگیرید که تشخیص قطعی درمرحله اول با روانپزشک کودک و در مراحل بعدی با درمانگران کودک است.
پیشنهاد بنده اینه که برای ارزیابی و پیگیری روند درمانی مراجعه کنید.
درمان های توانبخشی کمی زمانبر هستند اما لازمه که پیگیری کنید. حتما نتیجه میگیرید.