تاثیر رابطه بر بارداری

سلام..معذرت میخوام که این سوال رو میپرسم..

من ماه گذشته برای بارداری اقدام کردم.از زمان پاک شدنم ۲ شب درمیون اقدام داشتیم..سیکل من ۳۰ روزست.و در روز۲۳ (دقیق یادم نمیاد ولی میدونم از ۲۰ به بعد بود) یک رابطه ی زورکی باشوهرم داشتم. که چون دوست نداشتم رابطه اونجوری رو گریه کردم.و هرچی گفتم توی این رابطه برای بارداری اقدام نکنیم گوش نکرد...

الان من باردارم..و همش استرس دارم نکنه با اون رابطه ی زورکی باردارشدم😢 چون حالم اصلا خوب نبود...

اگه بااون رابطه بوده باشه واسه بچه از لحاظ شرعی مشکلی پیش نمیاد؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
نه مشکلی پیش نمی‌آید.