شنوایی در ۶ ماهگی

برای پسرم تست abr انجام دادیم.گفت که تا ۳۰ دسیبل رو جواب داده هر دو گوش و کم شنوایی خفیف نزدیک به نرمال رو داره، الان ۶ ماه و ۲۰ روز هستش.

آیا باید از سمعک استفاده بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
اگر تست درست و مناسب انجام شده باشه و توسط ای بی آر تا شدت 30 دسی بل موج ردیابی شده باشد ،جای نگرانی نیست و سمعک به هیچ عنوان نیاز نبوده و حتی مضر و آسیب زننده نیز خواهد بود.توصیه می شود که خودتان و کودکان را دچار استرس و وسواس شنیداری نکنید و در 9 ماهگی در کنار چک مجدد ای بی آر تست تیمپانومتری ، تست رفلکس آگوستیک و تست او آ ایی هم انجام دهید.