حرکات جنین

سلام وقت شما بخیر من در هفته 29بارداری هستم قبلا حرکات جنینم حرکات چرخشی و به صورت اروم بود اما دو سه روزی خالت تپیدن و لرزش هستش و این منو نگران کرده به واسطه اینکه تو یه شهر بدون امکانات هستم یک سنو دادم که ظاهرا همچی نرمال بود البته من مشکلمو عنوان نکردم دلیل این لرزش و تغییر شکل حرکات چیست آیا  نیاز به گرفتن ضربان قلب هست البته تو سنو ضربان قلب مشکلی  نداشت

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر حرکات جنین را حس میکنید و بدون تحرک نیست طبیعی است نگران نباشید در غیر اینصورت جهت بررسی بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش