باسلام من آمپول متوترکسات و قرص سولفاسالازین برای روماتیسم استفاده میکنم برای بارداری کدام یک مضر هست و چه جایگزینی برای متوترکسات هست که برای بارداری ضرر نداشته باشد.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

حتما قبل از اقدام به بارداری با پزشکتان مشورت کنید. تا در مورد تغییر نوع داروها و میزان مصرف آنها توصیه های لازم را ارائه بدهند.‌ مراجعه کنید. روز خوش