با سلام پریودم 6روز عقب افتاد و بعد چهار روز لکه بینی به رنگ قهوه ای روشن داشتم و قطع شد

روز موعد بی بی منفی شد و 11روز بعد از موعد بازم منفی شد

سابقه اختلال هورمونی دارم

سابقه لکه بینی قبل از پریود هم دارم اما خود بخود تبدیل به خونریزی میشد

با این تاخیر و بی بی چک منفی ایا من باردار نیستم؟

پریود سه دوره قبلم منظم بوده و سی روزه الان 40روزه ک پریود نشدم چیکار کنم یک ساله تو اقدامم با دارو و این ماهم سه تا اچ ام جی و دوتا اچ سی جی استفاده کردم که هنوز پریود نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تاخیر دارید باید آزمایش خون بدهید بی بی چک تست دقیقی نیست.‌ اگر سابقه ناباروری دارید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. روز خوش