سلام وقت بخیر...یک سوال دارم پدرم از یک زمین سه دونگ داره وبا عموم شریک بود و در سال ۷۷ شکایت کرد و چون قولنامه کپی بود و گم شد بود دادگاه محکومش کرد و حالا من قولنامه پدرم پیدا کردم آیا امکان شکایت از جانب من وجود داره؟ عمو میگه اگه شکایت کنی من رای که دادگاه سال ۷۷را داد را دوباره میزارم رو پرونده و دوباره محکوم میشی ....آخه دادگاه یک رای را دوبار صادر نمی کنه ... درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما

چنانچه دعوای پدر به دليل فقدان دليل كافی منجر به قرار رد دعوی شده،موضوع به استناد قولنامه مذكور مجددا قابل طرح می باشد

موفق باشيد