غربالگری

با سلام و.خسته نباشید,من دوقلو باردارم و ۳۲ سال سن دارم,ازدواج ما فامیلی نیست و دختر خاله م سندروم داون دارن البته خاله م ۴۰ ساله بود که باردار شد و.دخترش ناهنجاری پیدا کرد,آزمایش غربالگری اول و.سونوی ان تی رو انجام دادم که ان تی قلها ۱/۵و ۱/۶ و در آزمایش خونش اسکرین منفی  نوشته شده و جلوی هرکدوم از سه.نوع.ناهنجاری نوشته یک بیست هزارم و.یکیشم یک نوزده هزارم,ناگفته نماند خودم به اجبار آزمایشو گرفتم چون دکترم میگفت واسه دوقلو همون ان تی کافیه چون آزمایش خون واسه دوقلو به بالا چندان ارزشی نداره,الان هم.تو ۱۶ هفته و.پنج روز هستم ولی بازم دکترم میگه.غربالگری مرحله دوم همون آزمایش خون کواد مارکر لازم نیست چون بازم.ارزش نداره و فقط واسه هفته ۱۸ سونوی آنومالی نوشته.برام,سوالم اینه واقعا نیازی نیست مرحله دوم انجام بدم؟ و اینکه اگه همون آنومالی انجام بشه ممکنه هر سه نوع.ناهنجاری جنین(سندروم داون,و تری زومی ها) نشان داده بشه؟

خیلی میترسم که مرحله دوم چکار کنم بالاخره؟لطفا کمکم.کنین که از نگرانی دربیام,

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما جای نگرانی وجود ندارد بهتر است استرس نداشته باشید نظر بنده نیز با پزشک معالج شما یکی است و نیازی به انجام آن نیست می توانید سونوگرافی آنومالی انجام بدهید موفق باشید.