کمردرد و پادرد قبل از پریود

سلام من ۲۳ باید پریود میشدم اما ۲۱ پریود شدم.البته علایم بارداری رو داشتم زیر دلم مثل نبض میزنه و الان یه پسر یک سال و ۸ ماهه دارم اصلا نمیخواستیم بچه دار بشیم اما ناخواسته شده..الانم پریودم کمردرد دارم پا درد دارم بیبی هم گذاشتم منفی بودش ۀیا امکان بارداری هست؟اخه حس میکنم باردارم و چندنفر بهم گفتن قیافه ات به حامله ها میخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
متوجه منظورتان نمیشوم. اگر پریود هستید و کیفیت پریودتان مانند همیشه هست احتمال بارداری وجود ندارد. اگر قصد بارداری ندارید روش مطمئنی انتخاب کنید.‌روز خوش