با سلام پسرم هنگام تولد ۳ کیلو بود در حال حاضر که سیزده ماهشه وزن گیریش کمه الان ۹۳۰۰ هست استپ وزن یا کم شدن نداشته نهایت ماهی ۳۰۰ گرم اضافه میکنه آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشت دکتر بهش زینک سولفات و ب کمپلکس بهش داد ولی اشتهاش تغییر نکرده چیکار کنم؟درضمن بهترین زمان دادن این داروها چه موقع از روز هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

وزن گيری ٣٠٠ گرم در ماه برای شيرخوار ١٣ ماهه عاليه.

در حال حاضر چون يكسالگی را رد كرده است، ميزان شيرش را بايد كم كنيد. قبل از غذا خوردن ،شير نخورد تا هم وزن گيری خوب داشته باشد و هم شبها خوب بخوابد.

در غير اينصورت با هيچ دارویی غذا خوردن و اشتها و وزن گيری خوب نخواهد داشت.