با سلام اوایل ازدواج به علت فوت پدر دچار افسردگی شدم, بعد از ۳سال الان حالم بهتره و دکترم داروهام رو کمکم قطع میکنن. ولی متاسفانه الان شوهرم دچار اعلام افسردگی شده. هرچقدر میگم الان اول بریم مشاوره تا مثل من دیر نشه و نیاز به دارو نباشه قبول نمیکنن. لطفا راه کار بدین. اصلا اهل بیرون رفتن نیست. صبح تا ۱۲ شب هم سرکار هستن

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
گاهی افراد به دلیل خستگی های شدید جسمی دچار رخوت و کاهش انرژی میشوند که با استراحت و مصرف برخی مکمل ها ، خودبه خود برطرف میگردد . در برخی موارد سبک زندگی زوجین و نحوه تعاملات آنها به گونه ای است که به دلیل برآورده نشدن نیازها ، آرزوها و خواسته ها ، افسردگی ناشی از سیکل معیوب رابطه و سبک زندگی را منجر میگردد ،در واقع این واکنش جسمی افراد به ناکامی هاست. بهتر است در اینمورد با همسرتان گفتگو کنید ، در مورد برنامه ها و اهداف مشترکتان صحبت کنید ، اگر فضای گفت و گو امن باشد برای فرد فرصتی ایجاد میکند تا از نیازهایش حرف بزند.