با عرض سلام و احترام خدمت شما لطفا راهنماییم کنید سال 94 به دلیل سندروم داون جنین و هیدروپس و ان تی ضخیم سقط داشتم سال 97 هم به دلیل توقف رشد در 2 ماهگی به پزشکم مراجعه کردم بهم گفت یک ماه یدوفولیک بخور اقدام کن هر قدر اصرار کردم آزمایشی ننوشت من 27 سالمه و نسبت فامیلی هم نداریم ممنون میشم راهنماییم کنید. آیا امواج اینترنت تاثیر گذاره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

شما باید با متخصص ژنتیک مشورت نمایید، تا در صورت نیاز اقدامات لازم را راهنمایی نمایند.

امواج به صورت تئوری احتمال مشکلاتی دربارداری و جنین دارد.