خیانت همسر و شک داشتن مداوم

سلام من بیست و شش سالمه هفده سالگی ازدواج کردم. یک دختر دارم. از لحاظ رفتاری ظاهری اخلاق چیزی کم ندارم ولی شوهرم مرتب بهم خیانت میکنه. الان بعد چند سال زندگی وسواس فکری شديد گرفتم. و بدبینم خیلی. مرتب در حال کنترل هستم. و خودم دیگه خسته ام گاهی وقتا دعا میکنم کاش برام بی اهمیت میشد. شاید الان به قول خودش خوب شده باشه ولی فکر من به شدت روش خراب شده. لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

اولين چيزی كه برام خيلی مهمه كه شما متوجه بشين اينه كه شما حتی اگر زيباترين زن روی زمين هم باشين ممكن بود همسرتون به شما خيانت ميكرد.منظورم از اين حرف چيه؟

اينه كه ربطی به ظاهر و كمالات شما نداره و شما نبايد كه خيانت ايشون رو بدون هيچ دليلی به خاطر خودتون بدونين و به خودتون بگيرين اين مسئله رو.بهتر است كه عزت نفس خودتون رو بالا نگه دارين و احساس با ارزش بودن بكنين.

اينكه الان شک دارين آيا به خاطر موارد قبليه يا اينكه واقعا شما اتفاقاتی و مواردی رو ميبينين كه نشون ميده ايشون به شما داره خيانت ميكنه؟ در موارد اولی كه گفتين مرتب به شما خيانت ميكنه،اينو قاطع ميدونين؟باهاش صحبت كردين؟ايشون تاييد كردن؟

اگر واقعا همچين مسئله ای بوده باهاش صحبت كردين واضح و مستقيم؟ پيش مشاور رفتين؟

اين موضوع بايد روشن بيان بشه يعنی مطمئن باشيد و همسر هم تاييد كنه. حالا بعدش اينكه آيا ميخواهيد ازدواجتون رو ادامه بدين و حالشو خوب كنيد به همين صحبتا بستگی داره.آيا ايشون پشيمونه؟هنوز ارتباط داره؟شما چه حسی دارين؟چه انتظارات و نياز هايی دارين كه اعتماد برگرده؟اصلا فكر ميكنيد بر ميگرده؟چطور؟همسرتون حاضر است همكاری كند؟چه كار هايی براي بهبود شرايط و اطمينان شما انجام بده؟

تمام اين ها رو لطفا بررسی كنيد.

كنترل كردن شما يعني شک...شک هم يعنی احتمالا موارد بالا رو شما درست بررسی نكردين و انجام ندادين.اينكه ناراحت ميشين و دعا ميكنين يعنی رابطه براتون اهميت داره و انگيزه تغيير دارين چون دلتون ميخواد كه حال دلتون خوش باشه.

اميدوارم با در نظر گرفتن اين موارد در طی زمان شرايط بهتر و بهتر بشه براتون.