اقدام برای بارداری با لتروزول

سلام خانم دکتر خسته نباشید. من 27 سالمه 2 سال اقدام به بارداری کردم همه آزمایش ها و عکس رنگی و سونوگرافی هام خوب بوده و هیچ مشکلی نداشتم. یک دوره هم قرص لتروزول و آمپول hmg و Hcg استفاده کردم ولی بی فایده بود. به نظرتون باید چیکار کنم؟ درسته که قرص لتروزول و کلوموفین باعث نقص در جنین یا بعد از تولد میشه؟ این موضوع من و واسه ادامه مصرف میترسونه. البته من تنبلی و. ....ندارم. ممنون میشم جوابمو بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم شما بايد درتكميل درمان ازداروهاي قوي تر مثل گنال اف استفاده كنيد،،، البته من شرح حال دقيق شمارا نميدانم لازمه اش معاينه حضوري است ولي نگران استفاده از داروها ازجمله لتروزول نباشيد