تمرکز کافی نداشتن

با سلام 2 ماهی هست که من تمرکز کافی رو درسم ندارم بی حوصلم بی قرارم خوابم آروم نیست اعتماد به نفسم کم شده و مشاوره هم رفتم بی فایده بوده لطفا راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام ،وقتتون بخیر

عزیزم اطلاعاتتون خیلی ناقصه .

اما با این حال اگه این عدم تمرکز و ... که ذکر کردید به تازگی سراغتون اومده قاعدتا باید اتفاقی براتون افتاده باشه که ذهنتون رو بهم ریخته و باید این معضل ایجاد شده حل بشه که عدم تمرکز و خواب بی کیفیتتتون و ... حل بشه.

با احترام