رفتار درست با خواهرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 140 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک شهر غریب زندگی میکنم پیش خانواده شوهرم .2 تا خواهرشوهر دارم تو روم میخندن ولی چشم دیدن منو ندارن خسته شدم.خواهرشوهر کوچیکم که 27 سالشه همه رو طرف خودش کشونده یک جور رفتار کرده تو خونه همه ازش رفتاراش میترسن سکوت میکنن.اون یکی خواهرشم عوض کرده با رفتاراش با همسرم مشکل داشت از اولش خواهرشوهر کوچکم مجردم هست. با منم بدرفتاری میکنه. هر موقعه من میرم خونشون هی میخوان ازم کار بکشن خوشم نمیاد متلک بارم میکنه منم نشنیده میگیرم. اون یکی خواهرشوهرم همش سر منه یک چیزی میشه که اصلا به من ربط نداره اسم منو میبره .خیلی ناراحتم چه طوری رفتار کنم باهاشون. مادرشوهرم دختراش هر کاری بکنن سکوت میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
در مورد رفتارهای اطرافیان تنها کاری که هر فرد میتونه انجام بده اینکه خودش رو تطبیق بده چون امکان تغییر رفتار برای اطرافیان رو نداریم .شما هم بهتر هست نگاه خودتون رو عوض کنید و رفتارهاتون رو طوری برنامه ریزی کنید که جایی برای گله و... نذارید و سعی کنید ارتباط خودتون با همسرتون رو قوی نگه دارید .

تجربه شما

خب بین منو جاریم فرق میزارن علنی چیکار کنم