مشکل ارتباط با جنس مخالف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 92 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مدتی تو محیط کار بودم و الانم دانشگاه میرم ولی اصلا نمیتونم با همکلاسیای آقا صحبت کنم در محیطی که مرد هست احساس خوبی ندارم فقط میخوام از اون محیط فرار کنم خجالت میکشم و سرم همش پایینه لطفا راهنماییم کنید؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين روال بی شک مشكلاتی را برايتان در حيطه اجتماع و ازدواج ايجاد ميكند .بايد علت اين خوب نبودن احساستان ريشه يابی شود كه چه عاملی باعث اين ناامنی شده است .راهكارهای را ميتوانيد انجام بدهيد كه كمی از اين حس خجالت كم كند مثلا شروع صحبت با مردهای فاميل و كسانی كه كمی احساس آرامش داريد با آنها و به مرور تعميم دادن آن به افراد ديگر يا با خود تمرين كنيد به چهره افراد نگاه كنيد هر چند احساس بدی داشته باشيد .

بهتر است از مشاور كمک بگيريد

تجربه شما

سلام منم ٢٣سالمه تا الان نتونستم با پسر ها ارتباط برقرار كنم . مثلا تو خيابون اروم راه ميدم تا يه پسر بهم سلام ميكنه انقدر سرعتم تند ميشه انگار پاهام مال خودم نيست يا تو اينستا يا هر شبكه اجتماعي كسي بهم پيام بده سريع بلاكش ميكنم و نميدونم دليلش چيه، با پسر هاي فاميل رابطه م خوبه و حرف ميزنم فقط با غريبه ها اين مشكلو دارم، راهكاري داريد؟