درمان اسپرم ضعیف با قرص

همسرم 47 سال دارن و الان 7 ماه ازدواج کردیم و جلوگیری نمیکنیم خودم آزمایشهام سالمه من آمادگی بارداری و دارم اما همسرم اسپرمش ضعیفه یعنی از 100درصد 97 درصد ضعیفه بعد دکترم بهشون قرص reprostasis بهشون داده و البته بگم همسرم سیگار و شراب میخوره هفته ای 1 یا 2 بار شراب میخورن بعد از روزی دکتر این دارو دادن سیگارشونو خیلی کمتر کردن میخواستم بدونم آیا این قرص تاثیری در باروی داره یا الکیه خیلی ناراحتم و خودم 36 سالمه و دکتر گفتن 2 ماه دیگه بیاین برای آزمایش که ببینیم آیا خوب بوده این دارو

ممنونم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
این دارو در تقویت عملکرد اسپرم موثر است.
برای قضاوت دقیق در مورد توان بارداری همسرتان، لازم است معاینه شوند و آزمایشاتشون روئیت شود.