سلام آقای دکتر خسته نباشید .

من یک دختر پنج ساله دارم که تو نه ماهگی به دلیل سوراخ قلب عمل باز شد ،اول هر چند ماه چکاپ میبردم بد،دکترش گفت عالیه الان هر دو سال قرار شده ببرم ،خدا رو شکر دکترش گفت عالیه ، دخترم فعالیت خیلی زیاد داره  میدود میپره فعالیتیش خیلی بالاست ولی نه نفس کم میاره خدا روشکر نه خسته میشه نه چیزی فقط یک مدت دور لبش با بالای بینیش کبود میشه خیلی نگرانم ، ولی اصلا درد تا مشکل خاصی نداره بد همیشگی نیست بعضی وقتا زیاده بعضی وقتا خیلی کم .این طبیعی هست یا نه

تو رو خدا کمک کنید تا از استرس،بیام بیرون

خودم شهرستانم دکترش تهرانه تا ببرم تهران حداقل شما راهنماییم کنید

خدا عمر با عزت به شما دکترهای خوب بده .

تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

سوراخ قلبی كه شما فرموديد از نوعی نيست كه كبودی ايجاد كند.( علی الخصوص بعد از عمل ترميمی كه انجام داده ايد). با احتمال زياد علت قلبی در كار نيست. با اين وجود توصيه ميكنم در يكی از بيمارستانها يا درمانگاههای شهرستان خودتان ابتدا اكسيژن خون كودكتان را وقتی كبودی لب وجود دارد اندازه بگيريد اگر پايين بود به پزشكتان مراجعه نماييد.

تجربه شما

مرسی از پاسخگویی شما ، ببخشید درباره این کمبود اکسیژن خون میشه توضیح بدید و چیز خطرناگی هست ؟ نیاز به کار خاصی داره ؟ جای نگرانی داره و خطرناکه آیا ؟؟

مرسی از پاسخگوییتون

ببخشید اگـه اکسیژن خون پایین باشه خطرناکه، یعنی در کل چیز خطرناکی هست ،بعد خط لب خنده کبود میشه گاهی