اعتیاد همسرم و دیر خوابیدن شبانه اش

سلام شوهرم ۳۸ سالشه و من ۲۸ سال ۸ سال ازدواج کردیم حدود ۱۷.۱۸سال اعتیاد دارن که یکسال اول ازدواج تو ترک بودن و دوباره رفتن سمتش و با هزاران مشکل و قهر و...من کنار اومدم بخاطر بچم چون تو بارداریم فهمیدم که خیلی دیر شده بود

من همه جوره بهش سر هستم ولی ایشون اصلا منو نمیبینه و خوردم میکنه اعتماد بنفسمو کلا پایین اورده به صحبت کردنم نشستنم همه چیم ایراد میگیره و هرگز ازم تعریف نکرده

تو تربیت بچه کاملا متفاوت خودش حتی عقلش و رفتاراش مثل بچه ۵ ساله است

و بسیار درونگرا و ساکت و کم حرف

از وقتی که دیگ علنی شد اعتیادش حدودا دو سال میگذره که اتاقک پشت بوم میکشه و کلا تو راهرو خودشو با هرچیزی شده سرگرم میکنه فقط موقعه شام میاد پایین و باز میره تا دو شب و روزای تعطیلم تا خود صبح بیداره و صبح میخوابه تا غروب روزا هم که خودش سرحال باشه و رابطه جنسی برقرار کنیم وقتی هم مخالفت میکنم قهر میکنه جاشو جدا میکنه تا یکماه هزار بار با خوبی با قهر با دعوا گفتم بهش که زودتر بیا بخواب بچت عقده ای نشه رابطتت سرجاش صبحم به موقعه بری سرکار ولی بی فایدست واقعا کم اوردم متنفرم ازش بسیار لجباز و زبون نفهم اصلا بلد نیست مشکلاتشو با حرف حل کنه قهر میکنه منم که حرف میزنم سکوت میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام وبا ارزوی بهترین ها برای شما ای کاش دغدغه اصلی تان هم میگفتید تا با توجه به رنج ی که متحمل میشید کمکتان کنم الویت مشکلات شما اعتیاد همسرتان هست متاسفانه اعتیاد فقط یه بیماری نیست بلکه از سندرم مختلف اسیب ها تشکیل شده قدم اول حفظ ارامش خودتان وفرزندتان هست وقدم دوم اینکع واقعا اگر خواستار تغییر سبک زندگیتان هستید فعل خواستن صرف کنید ومراجعه حضوری کنید تا سایر ابعاد هم بررسی شود وکمک حرفه ای دریافت کنید این بیماردرمان پذیر هست مشروط به اینکه این اطلاعات ودرمان را ازکدام منبع شناسایی کنید درکل نگران نباشید ما درکنارشما هستیم تا سلامتی کامل همسرتان