مصرف قرص مترونیدازول در شیردهی

سلام خسته نباشید

نوزاد 40 روزه دارم و شیر میدم عفونت زنان داشتم دکتر برام مترونیدازول و مفنامیک اسید250، سفیکسیم 400 تجویز کرد گفت تا 1 ساعت قبلش شیر نده باید 1 ساعت با قرص فاصله بیافته امروز 6 روزه که مصرف میکنم نوزادم دو روز اول خیلی بی تابی میکرد و شدیدا گریه میکرد من فکر کردم از مصرف داروها است نگرانم، آیا به بچه ضرر نداره!؟یعنی تا 1 ساعت اثرش از شیر گرفته میشه!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
بله نگران نباشید
میتوانید در اون یک ساعت شیر دوشیده و بیرون ریخته شود و بعد به کودک شیر بدهید