باردار نشدن بعد از یکسال

سلام چهارسال ازدواج کردم ، پنج بار سقط کردم. دفعه اول و سوم نمی دونستم باردارم بعد سقط فهمیدم.سقط دفعه اول بخاطر حمل وسایل سنگین تو اسباب کشی و نشستن های طولانی تو جاده ست و... ولی علت سقط های دیگه معلوم نیست .بیش از  دو سال کامله که درگیر دکتر رفتن شدم ولی هنوز علت سقط مشخص نشده و متاسفانه مشکلات دیگری بخاطر داروها و
آمپولا دامن گیرم شده . البته الان نزدیک هشت ماهه که دیگه باردار نمی شم . قرص دوفاستون . دابل بول . مترانیدازول. قرص جلوگیری و....و انواع پمادهای واژینالی گیاهی صنعتی و ...استفاده کردم تحت نظر پزشک ولی هیچ افاقه ای نداشته.

نزدیک یک ساله که کمردردهای مضمنی دارم که بیش از پنج دقیقه نه می تونم جایی بشینم نه میتونم راه برم . هر دفعه هم که به پزشک مراجعه میکنم یک سونو شکمی و آزمایش خون مینویسه و در آخر میگه مشکلی نداری هم چیز نرماله البته یک کم فقر آهن و تیروئید کم کار داری که چیز خاصی نیست و مانع بارداری یا باعث سقط نمیشه و در آخر در برابر اصرار من بر وجود مشکل ، بهم میگن بیا برات آزمایش ژنتیک بنویسم . در حالی که منو همسرم هیچ نسبتی باهم نداریم حالا بماند هزینه بالای این آزمایش .یعنی هر کسی میره دکتر باید یک سونو شکمی بده و آزمایش خون اگه جواب نگرفت آزمایش ژنتیک؟!

لطفا راهنماییم کنید .

تشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام شما بايستي آزمايش ژنتيك بدهيد نه ازنظر نسبت فاميلي باهمسر بلكه ازنظر بررسي ازنظر اينكه شايد اختلالاتي درشكل گيري ژنوم جنينتان باشد كه با آزمايش شما وهمسرتان مشخص ميشود كه اغلب هم چيزي پيدا نميكنيم،،، متاسفانه اين آزمايشات هزينه بر است