سخت گیری همسر

سلام دو ساله ازدواج کردم همسرم خیلی مرد خوب و مهربونیه اما تنها مشکلم  سخت گیریشون بابت کار و بیرون رفتن به تنهایی هست هر چقدر هم که میگم تو خونه خسته میشم میگن خودم میبرمت بیرون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
در اوایل ازدواج معمولا این مشکل پیش می اید که ما میگوییم میتواند دلایلی چون  نگرانی طرف مقابل شکل نگرفتن کامل اعتماد ،دلواپسی و.... داشته باشد.بهترین راهکار سرگرم کردن در خونه هست و برنامه ریزی دو تایی برای بیرون رفتن هست .باز در رفتارتون نیاز هاتون رو مطرح کنید تا جنبه لجبازی پیدا نکنه که ارتباط تون خراب کنه .موفق باشید