بدقولی همسر

با بدقولی و دیر اومدن همسر به خونه چه برخوردی کنم؟ از زمانی که میگه میام به هر جایی که باشه حداقل ۲ ساعت تاخیر داره شبها دیر وقت میاد اکثر مواقع بعد از ساعت ۱۲شب، با وجودی که کاسبه و مغازه رو باید ساعت ۱۰ تا ۱۱ ببنده و فاصله زیادی تا خونه نداره. خیلی به دوستاش وابسته است چون برادر نداره بیش از اندازه وابسته دوستاشه. نزدیک ۱ساله عروسی کردیم خیلی تلاش کردم آزادش بذارم که کم کم فاصله بگیره و حس نکنه میخوام محدودش کنم ،گاهی که دیر میاد باهاش سرد برخورد میکنم، گاهی قهر میکنم؛ گاهی منم مثل خودش بدقولی میکنم و منتظرش میذارم که متوجه سختی این موضوع بشه، خودشم قبول داره کارش اشتباهه همش ازم زمان میخواد که تغییر کنه ولی اصلا فایده ای نداره ۱ سال و نیم که تو عقدم بودیم همین موضوع رو داشتیم اما رفع نشد، طوری که خانوادم خیلی از دستش شاکین و من میترسم روشون به روی هم باز بشه خودمم خیلی خسته شدم اصلا نمیتونم روش حساب کنم .قبلا میگفتم سر به هواست هنوز به متاهلی عادت نکرده اما جدیدا همش بهش شک دارم و واقعا این شک اذیتم میکنه ،میگم شاید با کسی رابطه داره یا دنبال کار خلافیه .واقعا نمیدونم چه برخوردی کنم که درست بشه... سعی میکنم محیط خونه اونجوری باشه که اذیت نشه و بهش خوش بگذره و فراری نباشه و واقعا هم اینطوری نیست وقتی باهمیم خیلی خوبه ؛اینجوری نیست که کم تو خونه بمونه ولی وقتی میره بیرون برگشتنش مشخص نیست...ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه آخر حرفهاتون فرمودین خونه رو خوشایند میکنید دقیقادرسته و باید خونه محل آرامش باشه برای کمک میتونید با خودش برنامه ریزی کنید مثلا چه روزی و چه ساعتی کاری رو انجام بدین برای اینکه شما هم اذیت نشین یک ساعتی مثلا جلوتر رو مشخص کنید .دوما شغل ایشون ایجاب میکنه دیر بیان و بهتر هست بپذیریدتا کمتر اذیت بشین.سومین راه صحبت کردن نه قهر کردن و تلافی کردن .موفق باشید