سلام من در بارداری اولم حدودا یکی دو ماه بیشتر طول نکشید که باردار شدم و به علت توقف رشد جنین و تشکیل نشدن قلب جنین سقط شد الان ۶ ماه گذشته و با وجود جلوگیری نکردن هنوز باردار نشدم، پریودهام تقریبا منظمه، تیروئید ندارم و آزمایش های igmو igg هم دادم خوشبختانه مشکلی نبوده، سابقه دیر باردار نشدن در فامیل هم نداریم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سابقه دیر و زود باردار شدن ارتباطی به فامیل نداره عزیز من
بارداری بستگی به شرایط فیزیکی زن و شوهر داره و حتی در مواقعی شرایط روحی زوج
با توجه به سن شما هیچ مشکلی هنوز در باروری ندارید
تا یکسال اقدام طبیعیه
خودتون و همسرتون مولتی ویتامین و ویتامین سی مصرف کنید درضمن مصرف کپسول کوکیوتن ۱۰۰میلی‌گرم برای هر دوی شما توصیه میشه